1405-01-15 03:18
68
0
96903
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان خبر داد:

هدف‌گذاری خرید یک میلیون تن گندم در گلستان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان گفت: سال گذشته ۶۰۰ هزار تن گندم خریداری شد و امسال پیش‌بینی‌ها تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم و خرید حدود یک میلیون تن گندم خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، روح‌الله مهری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز به ویژه رهبر شهید، اظهار کرد: سال ۱۴۰۴ با همه فراز و نشیب‌های آن با تلاش شما عزیزان در مسیر خدمت به مردم به پایان رسید.

وی ادامه داد: سال گذشته ۶۰۰ هزار تن گندم خریداری شد و امسال پیش‌بینی‌ها تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم و خرید حدود یک میلیون تن گندم خواهد بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان با اشاره به لزوم تکریم بازنشستگان، تصریح کرد: هرچه بیشتر بازنشستگان را تکریم کنیم گویی که به همه همکاران شاغل و بازنشسته احترام گذاشته‌ایم.

مهری گفت: احترام به بازنشستگان بسیار واجب است چون این عزیزان بهترین ایام زندگی و عمر خود را برای مردم و خدمت به مردم اختصاص داده‌اند.

وی با تقدیر از اقدامات همکاران در سال گذشته، افزود: خدمت‌رسانی در اداره‌کل با همت شما همکاران در سال ۱۴۰۴ با وجود همه مشکلات و بحران‌های مختلف به هیچ عنوان خدمت به مردم به ویژه تامین آرد و نان تعطیل نبود و خدمت متوقف نشد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کار باید به جوانان سپرده شود و در این اداره‌کل نیز تمام همت ما بر این است در مناسب مختلف به ویژه سپردن مسوولیت‌های مدیریتی از جوانان و افراد با انگیزه استفاده شود.

مهری گفت: قطعا آینده در دست جوانان است و این جوانان هستند که آینده ایران را خواهند ساخت.

وی بیان کرد: استفاده از تکنولوژی و فناوری روز سیاست مورد تاکید ما در اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان است و یکی از برنامه‌های پیش‌رو بهره‌گیری از مسیر نرم‌افزاری برای فرآیند خرید گندم است که امیدوارم بتوانیم در این مسیر نیز موفق باشیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان با تاکید بر لزوم آمادگی برای مقابله با شرایط جنگی، تصریح کرد: امروز همه ما مدافع وطن و مدافع مردم هستیم.

مهری گفت: وظیفه امروز ما خدمت بیش از گذشته به مردم است و هیچگونه کم کاری و کوتاهی در خدمت جایز نیست.

وی افزود: امروز نبرد ما نبر حق برابر باطل است و همه ما امروز تمام عیار در میدان نبرد ایستاده‌ایم تا همیشه ایران ما سربلند باشد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان بیان کرد: ما در یک پیچ تاریخی هستیم که شاید هر چند صد سال یک بار اتفاق می‌افتد و امروز باید به گونه‌ای عمل کنیم که تاریخ با افتخار از ما یاد کنند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.